Vizitke, vizit karte ili posjetnice su potrebne svima koji se bave nekom djelatnošću. Koliko su vas samo puta pitali za broj mobitela, telefon ili adresu? Jeste li imali uz sebe papir i olovku da upišete svoje podatke? Razmjenite osobne kontakt informacije brzo. Uštedite na vremenu te spriječite moguće poteškoće u komunikaciji zbog nečitljivosti rukopisa. Učinite to sa stilom.

Nudimo papirnate i plastične posjetnice u mat i sjajnoj varijanti. Sve naše posjetnice se tiskaju na kvalitetnom papiru do 300 grama, a broj boja ovisi o vašem dizajnu. Veličina posjetnica je standardna 90 x 50 mm, no moguće su izmjene prema vašim potrebama.

Plastične posjetnice upravo su ono što će vas izdvojiti od konkurencije. Moderne, elegantne i funkcionalne. Razmjenite osobne kontakt informacije brzo i sa stilom!

Uz posjetnice, ove PVC kartice mogu biti i ID kartice, klubske i VIP kartice, plastične akreditacije, hotelske kartice… Nudimo ih u bijeloj i crnoj boji, a printati se može preko cijele površine kartice ili je moguć ispis samo potrebnih podataka (imena, serijskih brojeva, barkodova i slično).

Sve posjetnice možemo izraditi prema vašoj grafičkoj pripremi, a ukoliko nemate spremnu grafičku pripremu mi ćemo je rado odraditi za vas. Kliknite ovdje, odaberite koju vrstu posjetnice želite i popunite narudžbu, a mi ćemo vam se javiti u najkraćemo roku te odraditi pripremu prema uputama i istu vam poslati na autorizaciju prije same izrade posjetnica.

Cijena izrade grafičke pripreme je 100,00 kn + PDV.

Minimalna količina za jednu narudžbu je 100 komada, a print različitih posjetnica (s npr. različitim imenima) se ne zbraja.

Ukoliko imate dodatne potrebe svakako nam se javite na live chat podršku ili mailom na grafika@git.hr, a mi ćemo vam se javiti sa ponudom.