Naši projekti

Uz knjižaru u Varaždinu gdje možete dobiti sve od olovke do tiska velikog formata ili od ispisa do graviranja vašeg logotipa na privjesak po želji, tvrtka GIT d.o.o. kontinuirano radi na razvoju inovativnih usluga i proizvoda te razvoju i provođenju novih projekata.

Kroz godine GIT je razvio brojne aplikacije i pametna rješenja, webshopove posvećene pečatima, maturantskim majicama i izradi reklama, kreativnim 3D i 2D POP UP čestitkama i još mnogo toga.

Evo nekih od naših projekata:

Internet trgovina za izradu pečata, žigova, štambilja, popratnog pribora i natpisnih tabli. Izrađujemo pečate za sve namjene, od pečata za tvrtke i udruge do pečata za vosak. Nudimo cijeli niz oblika i različitih dimenzija pečata, pečate olovke, džepne pečate, numeratore, datumare, pečate slagalice te sav popratni pribor poput tinti, jastučića i etuia za pečate, UV lampe…

Web stranica za naručivanje usluge tiska na majice za maturante, učenike iz završnih razreda osnovne škole, vrtiće, izlete, sportske udruge i događaje, ali i poslovne uniforme. Nudimo cijeli spektar boja kvalitetnih majci marke Roly 150 g na koje visokokvalitetnim flex tiskom tiskamo slike, motive, slogane, nadimke i sve ostalo što vam padne na um. Osmislite svoj dizajn ili nam recite svoju ideju i dopustite da vam pomognemo. Za vas smo pripremili majice top kvalitete u veličinama od S pa sve do XXL. Garantiramo brzu izradu i isporuku naručenih majica! BESPLATNA DOSTAVA na području cijele Hrvatske.

CleanTrack je jedinstven sustav namijenjen tvrtkama koje se bave prikupljanjem i gospodarenjem otpadom. Baziran na najnovijim tehnologijama sustav omogućava stalan uvid u položaj, status i kretanje vozila, te rad djelatnika na terenu. CleanTrack je softwersko i hardwersko riješenje koji omogućuje da se evidentira pražnjenje odnosno ubačaj otpada u posudu te samim time omogućuje najjednostavniji prelazak za naplatu otpada krajnjem korisniku po stvarno odloženom. Sustav je inovativan po svojim značajkama i u potpunosti je razvijen od strane hrvatskih IT stručnjaka.

Internet trgovina za izradu ručno rađenih 2D i 3D POP UP čestitki. Svaka čestitka priča posebnu priču, bez obzira da li prikazuje božićne prizore, poziva na vjenčanje, šalje dobre želje povodom nove bebe ili dočarava prizore najpoznatijih arhitekturalnih dostignuća. Za te ideje i dizajn zaduženi su GIT-ovi stručnjaci koji inspiraciju nalaze na svakom koraku. Izrađujemo i čestitke s dizajnom po narudžbi, pa tako POP UP čestitka može postati idealan suvenir ili poslovni poklon.

“Send2pay” je usluga za plaćanje računa na odabranim prodajnim mjestima (kafići, restorani, pekarnice, fotokopirnice, autopraonice i druge obrtničke radnje) svim HT i VIP korisnicima. “Send2pay” usluga je brži i pouzdani način plaćanja roba i usluga koji je uvijek pri ruci! Uz sebe ne trebate novčanik ni kartice, a omogućava kontrolu troškova, kao i plaćanje od strane druge osobe.

Projekt “vatrogastvo.hr” pokrenut je s ciljem osmišljavanja tehnički i sadržajno najkvalitetnijeg web portala vatrogasnih i spasilačkih službi u Republici Hrvatskoj. Uz svakodnevno predstavljanje vijesti o najrazličitijim aktivnostima vatrogasnih i spasilačkih službi u zemlji i svijetu, web portal je osmišljen ponajprije radi razmjene informacija, dokumenata i znanja.