O nama

Webshop www.izrada-reklama.com na jednom mjestu objedinjuje sve grafičke usluge – od idejnog rješenja i grafičkog dizajna, do pripreme ta tisak i same izrade željenih materijala. A sve u samo nekoliko klikova mišem!

Pregledajte naš webshop, odaberite željeni proizvod i popunite narudžbu, a ostalo prepustite nama. Iza www.izrada-reklama.com stoji tim stručnjaka koji se, u sklopu tvrtke GIT d.o.o., grafičkim rješenjima bavi već dugi niz godina.

Tvrtka GIT d.o.o. iza sebe ima 25-godišnju tradiciju djelovanja na području grafike, informatike i trgovine.

Mi smo tvrtka u obiteljskom vlasništvu, smještena u centru Varaždina, a naš profesionalni tim se sastoji od stručnjaka s bogatim iskustvom u upravljanju, marketingu, tehnologiji i trgovini. Uz to, neprestano razvijamo i pružamo nove usluge i širimo svoj asortiman, kako bismo pružili potpunu uslugu našim potrošačima, bili partneri našim kupcima, te obogatili život zajednici u kojoj poslujemo.

Od samih početaka rada poduzeća trudimo se intenzivno ulagati u nove tehnologije jer vjerujemo da jedino kroz inovacije i kontinuirani razvoj možemo ostati među vodećima na tržištu.

Poseban naglasak u svom poslovanju stavljamo na područje grafičkih usluga, dizajna i izrade svih vrsta grafičkih materijala – od posjetnica, letaka i brošura do XXL printa poput roll up bannera, beach flagova i natpisa.

Uz navedeno, nudimo i usluge fotokopiranja i tiska na majice, te ispunjavamo sve Vaše želje kroz timski rad, pošten odnos, maksimalnu odgovornost te osobnu inicijativu – kao temeljne vrijednosti tvrtke.

Više o nama možete saznati na www.git.hr ili nam se javite na grafika@git.hr.