Opći uvjeti korištenja

Korištenje

Git d.o.o. internet prodavaonica odnosno „Izrada reklama webshop“ mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema Uvjetima kupnje koji su niže navedeni.Molimo Vas da Uvjete kupnje koji slijede obavezno pažljivo pročitate prije korištenja https://izrada-reklama.com odnosno Izrada reklama WebShopa u svrhu ostvarivanja kupnje proizvoda oglašenih na istom ili dobivanja informacija o pojedinom proizvodu. Kada pristupate kupnji naših proizvoda putem online kupnje ili posjećujete ove internet stranice radi dobivanja informacija o pojedinom proizvodu, smatra se da ste se upoznati i da ste suglasni s ovim Uvjetima kupnje, u suprotnom Git d.o.o. se oslobađa svake odgovornosti. Ako niste suglasni sa ovim Uvjetima kupnje tada nemojte koristiti ovu web stranicu u svrhu kupnje proizvoda ili pribavljanja informacija o istima.

Pojmovi

Prodavatelj je trgovačko društvo Git d.o.o., Vatroslava Lisinskog 6, Varaždin, OIB: 83058532881, Git trgovačko društvo za grafičku i izdavačku djelatnost, informatički inženjering i trgovinu, društvo s ograničenom odgovornošću.Izrada reklama WebShop je web stranica https://izrada-reklama.com u vlasništvu Prodavatelja. Online kupnja ili internet prodavaonica je ostvarivanje kupnje proizvoda putem „Izrada reklama WebShopa“. Proizvodi su svi proizvodi koji su istaknuti na Izrada reklama WebShopu, a koje je moguće kupiti putem online kupnje.
Korištenje „Izrada reklama WebShopa“ je pristup stranici https://izrada-reklama.com radi dobivanja informacija o sadržaju iste i/ili ostvarivanja internet kupnje. Korisnik „Izrada reklama WebShopa“ je svaka osoba koja web stranicu https://izrada-reklama.com koristi u svrhu ostvarivanja kupnje proizvoda oglašenih na istoj ili dobivanja informacija o pojedinom proizvodu. Kupac je svaka osoba koja je nakon pregleda i odabira proizvoda izvršila registraciju svojih podataka te naručila proizvod. Prihvaćena ponuda je ponuda po kojoj je izvršena uplata. Ugovor o kupoprodaji je između prodavatelja i Kupca sklopljen u trenutku kada Kupac plati robu.

Uvjeti kupnje

Postupak, te uvjeti kupnje/prodaje proizvoda putem „Izrada reklama WebShopa“ definirani su kroz sljedeće parametre: naručivanje proizvoda, cijena proizvoda, dostava, plaćanja, jamstvo, reklamacije i povrat, zaštita tajnosti osobnih podataka, intelektualno vlasništvo i druga pitanja vezana uz korištenje „Izrada reklma WebShopa“ i online kupnje. Korištenjem „Izrada reklama WebShopa“ smatra se da je korisnik iste upoznat s ovim Uvjetima kupnje te da iste prihvaća. Prodavatelj otklanja svaku odgovornost za sporna pitanja koja bi eventualno mogla proizaći iz razloga što Korisnik „Izrada reklama webshopa“ nije pročitao Uvjete kupnje.
GIT d.o.o. zadržava pravo na korištenje izrađenog dizajna u promotivne svrhe. Ukoliko se ne slažete s time, molimo pošaljite svoje podatke na grafika@git.hr.

Registracija

Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika. Za postupanje suprotno ovoj odredbi Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost. Korisnici „Izrada reklama webshopa“ dužni su dati točne, važeće i potpune osobne podatke prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca, a suprotno postupanje ovlašćuje Prodavatelja da uskrati takvom korisniku pristup ili ostvarenje svih ili dijela usluga koje nudi „Izrada reklama webshop“.

Naručivanje proizvoda

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na „Izrada reklama webshopu“. Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca Kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke. Kupac je ovlašten izabrati mogućnost da ga Prodavatelj informira o novim proizvodima, proizvodima na akciji sl. (newsletter). Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljene upute za potvrdu registracije i e-maila.
Proizvodi koje je moguće kupiti oglašeni su na „Izrada reklama webshopu“. Proizvodi se naručuju putem košarice i neopozivi su. Prodavatelj se obvezuje isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ugovor o kupoprodaji proizvoda između Kupca i Prodavatelja zaključen je trenutkom plaćanja proizvoda. Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će Kupca e-mailom i/ili telefonski po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

Otprema i dostava proizvoda

Proizvode koji su plaćeni bit će isporučeni Kupcu u okvirnom roku od 2 do 10 radnih dana. Rok počinje teći od trenutka kada Prodavatelj zaprimi uplatu na žiro računu Prodavatelja. U slučaju da Kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.• Dostavu naručenih proizvoda Prodavatelj naplaćuje u paušalom iznosu od 30kn za iznose do 500kn, dok je dostava za narudžbe preko 500kn besplatna za područje Republike Hrvatske. Ukoliko se roba dostavlja van Republike Hrvatske kupac snosi sve troškove paketne dostave.

Cijena artikla i dostave ne uključuje eventualne carinske troškove niti bilo kakve posebne naknade odredišne države. Kupac snosi odgovornost za sve navedene troškove te se prije naručivanja treba informirati u ispostavi carinske uprave države u koju se paket šalje oko uvjeta i pravila te mogućih dodatnih troškova jer povrat sredstava uzrokovanih izmjenama carinske uprave države u koju se pošiljka šalje neće biti moguća.
Sve ostale nepredviđene troškove ne snosi GIT d.o.o.

• Dostavu vrši Prodavatelj (putem svojih djelatnika) ili angažiranjem renomirane dostavne (kurirske) službe.
GIT d.o.o. zadržava pravo izmjene ponuđenih proizvoda za dostavu poštanskim putem u bilo kojem trenutku.

• Proizvodi će biti složeni i zapakirani na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Prilikom preuzimanja dostavljenih proizvoda Kupac je dužan obaviti pregled pošiljke na sljedeći način: provjeriti postoje li eventualno vidljiva vanjska oštećenja na pošiljci i/ili na samim proizvodima koji se nalazi unutar pošiljke i odmah ih reklamirati dostavnom radniku, te odbiti preuzeti isporučene proizvode na kojima su vidljiva oštećenja. a obavezno otvoriti pošiljku pred dostavljačem i usporediti dostavljene proizvode s računom, a ukoliko nešto nedostaje ili su isporučeni proizvodi koji nisu naručeni, odmah ih reklamirati dostavnom radniku jer naknadne reklamacije Prodavatelj ne će uvažiti.

• Pri preuzimanju dostavljenih proizvoda provjera ispravnosti narudžbe ovisi o Kupcu. Potpisom potvrde o primitku pošiljke Kupac je suglasan da nema prigovora na isporučene proizvode. Ako je Kupac prilikom pregleda dostavljenih proizvoda na gore opisan način našao razlog za reklamaciju, robu treba odmah reklamirati dostavljaču jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.
• Prilikom dostave, uz dostavljene proizvode, Kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod ( jamstveni list, obavijest o proizvodu, upute za korištenje, tehnička uputa, izjava o sukladnosti i dr.), te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je Kupac pregledom pošiljke uočio da su preuzeti proizvodi bez oštećenja, da kvantitativno i kvalitativno odgovaraju proizvodima s računa te da su uz proizvode isporučene sve isprave sukladno zakonskim propisima.

• U slučajevima kada Kupac naručene i plaćene proizvode odbije preuzeti ili mu iste nije moguće uručiti, prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca naknadu troškova manipulacije i transporta.

• Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu.

Usluga naručivanja i dostave pošiljaka poštanskim putem izvan Hrvatske

GIT d.o.o. zadržava pravo obustave ove usluge u bilo kojem trenutku, uz prethodnu obavijest registriranih korisnika na odgovarajući način.
Naručitelj odgovara za ispravnost svih unesenih podataka prilikom kupovine artikala. Naknadne promjene nisu moguće.

Plaćanje

Proizvode naručene u Izrada reklama webshopu s troškovima dostave (ako ih ima) Kupac se obvezuje platiti Prodavatelju jednim od sljedećih načina plaćanja:
• Općom uplatnicom
• Pouzećem (prilikom dostave)
• Karticom (Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners, Discover)
• Gotovinom na blagajni trgovine

Cijene

Cijene svih proizvoda izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

• Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti. Također, Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode.
• Neovisno od prethodne točke ovih Uvjeta kupnje, sva naručena roba biti će isporučena po cijenama na prihvaćenoj ponudi, ukoliko GIT ima robu na skladištu. Cijena robe utvrđena je za svaki proizvod pojedinačno.

Povrat / Reklamacija

Reklamacije

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni proizvodom, isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 14 dana od primitka. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen. Ukoliko ustanovite, prilikom prve uporabe, da je uređaj koji ste dobili neispravan, molimo vas da nas kontaktirate u roku od 14 dana kako bismo u što kraćem roku izvršili zamjenu za ispravan uređaj. U slučaju povrata robe Kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju Prodavatelju pismenim
putem na adresu sjedišta i/ili na e-mail adresu naznačene u ovim uvjetima. U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, Prodavatelj će Kupcu nadoknaditi njegove
poštanske troškove povrata robe i eventualnu vrijednost robe koju nije više u mogućnosti isporučiti.Reklamacije kupci mogu javljati putem telefona 042 211 877 ili putem maila grafika@git.hr. Kupac bi prilikom javljanja trebao znati broj narudžbe, broj računa ili svoje korisničko ime kako bismo mogli ući u trag narudžbi.

Jednostrani raskid ugovora

Odredbom članka 72. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14), propisani je da Potrošač ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana, a člankom 72.,stavak 2.propisano je da rok počinje teći od dana kada je Potrošaču (Kupcu) ili trećoj osobi određenoj od strane Potrošača predana u posjed roba koja čini predmet ugovora.Člankom 77.stavak 1. Zakona o zaštiti potrošača, propisano je da Potrošač (Kupac) u slučaju jednostranog raskida ugovora mora izvršiti povrat robe bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od kada je obavijestio trgovca o svojoj odluci da raskine ugovor. Povrat robe se vrši na adresu Prodavatelja: Git d.o.o., Vatroslava Lisinskog 6, 42000 Varaždin.Kupac, u svim slučajevima kada vrši povrat proizvoda po bilo kojoj osnovi, proizvod koji vraća Prodavatelju dužan vratiti u originalnoj ambalaži, kompletan sa svim pripadajućim dijelovima i dokumentacijom, a svaka oznaka kojoj je svrha ukazati kako proizvod nije korišten ili oštećen ne smije biti uklonjena ili oštećena (osim u slučajevima kada se ostvaruje pravo iz jamstvenog lista o odnosu na oznake koje ukazuju da proizvod nije korišten).U slučaju jednostranog raskida ugovora ili reklamacije, Prodavatelj se obavezuje da će povrat novca izvršiti najkasnije u roku od 14 dana od dana primitka vraćenog proizvoda, na isti način na koji je Potrošač izvršio uplatu.Ukoliko je od strane Potrošača došlo do umanjivanja vrijednosti proizvoda, Prodavatelj će u dogovoru s Kupcem, odrediti razumno umanjenje iznosa povrata novca.
Obrazac za jednostrani raskid ugovora možete skinuti na linku: OVDJE.

Izmjena

Prodavatelj je ovlašten, bez prethodne obavijesti, mijenjati sadržaj ovih Uvjeta kupnje, asortiman proizvoda, cijene istih, druge podatke vezane uz web shop kao i sav ostali sadržaj „Izrada reklama webshopa“ zbog čega su Korisnici „Izrada reklama webshopa“ dužni prilikom svake posjete istoj web stranici pregledati sadržaj iste. Suprotno postupanje oslobađa Prodavatelja bilo kakve odgovornosti. Intelektualno vlasništvo • Prodavatelj daje pravo Kupcima koristiti sve usluge na „Izrada reklama webshopu“ samo za osobne potrebe, u nekomercijalne svrhe. Promjena sadržaja na „Izrada reklama webshopu“, u bilo kojem njegovom obliku, zabranjena je kao i kopiranje, javno izvođenje i sl. Uporaba sadržaja „Izrada reklama webshopa “ na drugim web stranicama je zabranjen. • Prodavatelj zadržava pravo dati prava za objavljivanje bilo kojeg materijala, dijelova „Izrada reklama webshopa “ trećoj osobi samo u slučaju sklopljenog ugovora koji uređuje prava i obveze Prodavatelja i trećeg koji objavljuje informaciju. • Pri kupnji bilo kojeg proizvoda, koji je predmet autorskih prava ili prava intelektalnog vlasništva, Prodavatelj ne daje nikakva dodatna prava korištenja i objavljivanja, osim izrijekom dano pravo ili dozvola od proizvođača / distributera proizvoda.

Ostale internet stranice

Kada „Izrada reklama webshop“ odgovarajućim linkovima pruža mogućnost posjeta drugih web stranica drugih osoba, iste nisu u vlasništvu Prodavatelja i ovi Uvjeti kupnje u slučaju korištenja predmetnih web stranica na primjenjuju se u odnosu na Prodavatelja i Kupca. Prodavatelj te web stranice ne kontrolira i ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo koju od njih ili njihov sadržaj. Posjet tim stranicama u cijelosti je na vlastiti rizik Kupca i Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost.
Dio web stranica Izrada reklama Internet prodavaonice predviđen je za oglašavanje i oglašivači su odgovorni da ti materijali budu usuglašeni sa zakonskim normama i pravilima. Git nije odgovoran za bilo kakve pogreške i nepravilnosti marketinških materijala.

Ostalo

Neke od fotografija proizvoda na „Izrada reklama webshopu“ su samo ilustrativne prirode većinom preuzete sa interneta i ne moraju odgovarati određenim proizvodima u potpunosti. Tehničke specifikacije pojedinih proizvoda su preuzete od strane proizvođača. Prodavatelj ne odgovara za eventualne pogreške u opisu proizvoda. Točan opis i karakteristike proizvoda zatražite na e-mail adresi: grafika@git.hr

Prodavatelj se oslobađa svake odgovornosti za štetu koja bi mogla nastati na uređajima koji omogućuju pristup „Izrada reklama webshopu“ i podatcima pohranjenim na istim uređajima prilikom korištenja „Izrada reklama webshopa“ ukoliko je ista nastala uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa i sl. te drugih slučajeva za koje nije odgovoran Prodavatelj. Također, prodavatelj je oslobođen svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje „Izrada reklama webshopa“.
Prodavatelj zadržava pravo na objavljivanje sadržaja na engleskom jeziku,.u slučajevima kada:
– se radi o nazivu proizvoda, dijelova istih ili funkcija na engleskom jeziku
– se radi o izrazima na engleskom jeziku koji su opće prihvaćeni u hrvatskom jeziku odnosno da se radi o zajedničkoj terminologiji
– postoji rizik da se značajne informacije ne mogu dovoljno precizno prevesti na hrvatski jezik, a da se ne izgubi njihovo značenje i smisao.
Tvrtka Git.d.o.o. nije odgovorna ukoliko proizvođač više ne proizvodi određene proizvode te nije u stanju dostaviti tražene artikle ili broj artikala, a zbog čega je i tvrtka Git.d.o.o. tada prisiljena odustati od stavke iz narudžbe. Ukoliko proizvod nije moguće staviti u košaricu trenutno se ne nalazi na skladištu. Za svaku daljnu informaciju oko proizvoda koji trenutno nisu na skladištu obratite se našem djelatniku na mail: grafika@git.hr. ili putem telefona 042 211 877.

Sigurnost

Prilikom registracije u GIT Internet prodavaonicu biti ćete dužni kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama. Odgovorni ste za sve akcije i narudžbe koje su naručene pod Vašim korisničkim računom. Ako znate ili sumnjate da još netko zna Vašu lozinku, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate putem telefona 042 211 877 ili putem e-maila: grafika@git.hr, a kako bismo Vam dali upute za izmjenu Vaše lozinke.
Ukoliko postoji bilo kakva sumnja da postoji propust u sigurnosti, GIT ima pravo od Vas tražiti da promijenite lozinku ili može blokirati Vaš korisnički račun.
GIT Internet prodavaonica koristi „cookie“ isključivo kao identifikator sesije, odnosno „cookie“ sadrži tzv. ‘session id’, kako bi se osiguralo da tijekom trajanja sesije webshop prepoznaje i pamti korisnikov preglednik (browser), a samim time i korisnika te na taj način omogući kupnju.
Ova Internetska stranica privatno je vlasništvo. Sva međusobna komunikacija i interakcija koja se odvija putem ovih Internetskih stranica mora biti u skladu s ovim Općim uvjetima poslovanja i korištenja. Krajnji korisnici ne smiju putem ove Internetske stranice objavljivati ili prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju, ili na bilo koji način krše prava drugih, bilo kakav materijal koji je po svojoj prirodi nezakonit, ugrožavajući, uvredljiv, klevetnički, koji narušava ili ugrožava privatnost, koji je vulgaran, opscen, ili na drugi način nepoželjan u odmjerenoj komunikaciji, koji potiče na protupravne aktivnosti, ili na drugi način krši bilo koji propis te koji, bez izričitog, prethodnog, pismenog odobrenja tvrtke GIT d.o.o., sadrži oglašavanje ili ponudu bilo čijih proizvoda i usluga. Krajnji korisnik ne smije koristiti ovu Internetsku stranicu za oglašavanje ili izvođenje bilo kakve komercijalne, vjerske, političke, ili nekomercijalne promidžbe.

Garancija i servis

Ukoliko uređaj trebate servisirati, molimo da provjerite dokumentaciju o ovlaštenom servisu koju ste dobili uz uređaj te postupite u skladu s uputama ovlaštenog servisa.Ukoliko se radi o kvarovima unutar jamstvenih rokova, što ne podrazumijeva kvarove nastale unutar 14 dana od preuzimanja pošiljke ili neispravnosti koje su utvrđene nakon samog preuzimanja pošiljke, kupac treba izravno kontaktirati ovlašteni servis u skladu s uputama na jamstvenom listu.

Ukoliko je naručeni proizvod neispravan, ne odgovara opisu na stranici ili jednostavno ne ispunjava očekivanja kupca moguće je, u roku 14 dana od primitka narudžbe, napraviti zamjenu ili povrat proizvoda. Nakon isteka roka od 14 dana kupca usmjeravamo na ovlašteni servis, u skladu s jamstvenim uvjetima i uputama navedenim u jamstvenom listu.Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili vam treba bilo kakvo pojašnjenje molimo da nas kontaktirate.U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.Ukoliko ustanovite, prilikom prve uporabe, da je uređaj koji ste dobili neispravan, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku izvršili zamjenu za ispravan uređaj. Reklamacije kupci mogu javljati putem telefon 042 / 211 877 ili putem maila grafika@git.hr. Kupac bi prilikom javljanja treba znati broj narudžbe, broj računa ili svoje korisničko ime kako bismo mogli ući u trag narudžbi.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Registracijom na Izrada reklama Webshop ili pristupanjem putem GIT mobilne aplikacije dajem suglasnost da GIT d.o.o., i njegovi poslovni partneri prikupljaju, obrađuju te međusobno prosljeđuju i razmjenjuju sljedeće podatke (dalje u tekstu: obrada podataka): moje osobne podatke navedene u registracijskoj formi te podatke o mojim narudžbama.
Spomenutu suglasnost za obradu podataka dajem u svrhe upoznavanja GIT d.o.o. s mojim kupovnim navikama, kao i u informativne svrhe te svrhe promidžbe usluga i proizvoda GIT d.o.o. i partnera za sve vrijeme trajanja moje registracije, kao i za ostale promidžbene potrebe pružatelja usluga.
Upoznat sam s pravom da u svakom trenutku mogu u cijelosti povući ovu izjavu o suglasnosti.
Povlačenjem izjave o suglasnosti u cijelosti će prestati obrada mojih podataka kao i moja registracija u GIT Internet prodavaonici.
Upoznat sam i s pravom da u svakom trenutku mogu i djelomično povući ovu izjavu o suglasnosti za obradu podataka (odjava sa newslettera – u promotivne svrhe).
Kupac može na vlastiti zahtjev zatražiti brisanje svojih osobnih podataka iz baze GIT Internet prodavaonice telefonskim putem ili putem e-maila.

Dostupnost izrada-reklama.com Internet prodavaonice

Iako Vam GIT nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, GIT ne može grarantirati da će usluge na GIT Internet prodavaonici odgovarati Vašim potrebama.
Pristup na internetske stranice GIT Internet prodavaonice (https://izrada-reklama.com) ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja te u slučajevima nepredviđenih okolnosti koje ćemo nastojati otkloniti u najkraćem mogućem roku.

Informacije o trgovačkom društvu

GIT d.o.o.
Vatroslava Lisinskog 6
42000 Varaždin
Adresa elektroničke pošte:
grafika@git.hr
Info telefon:
042 211 877
Radno vrijeme telefonskih operatera je radnim danom od 8:30 do 20:00.
Subotom od 08:00 do 13:00
Vikendom i blagdanima korisnička podrška nije dostupna.

Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Varaždinu / broj / Tt-10/2581-2/
OIB: 83058532881
D-U-N-S: 499560647
VIES HR83058532881
IBAN:
RBA: HR7524840081100477967,
ZABA: HR5323600001101745689,
PBZ: HR3423400091100196218
Iznos temeljnoga kapitala društva: 24.000,00 kn / u cijelosti uplaćen u novcu

Direktor i član uprave društva: Denis Terzić
Matični broj: 3528618
OIB: 83058532881