Poslovni pokloni bitan su dio komunikacije i odnosa sa poslovnim partnerima, klijentima i kupcima. Ujedno, kemijske olovke, upaljači, rokovnici, kalendari i ostali promotivni pokloni sa vašim logotipom ili sloganom, izuzetno su dobar promotivan alat.

Naime, uz poklone nudimo i usluge grafičkog dizajna i tiska, pa odabrani poklon možete dodatno obogatiti personaliziranom porukom, logotipom tvrtke ili vizualom.

Kreativnim i zanimljivim poklonom svom poslovnom partneru možete poručiti da ste zahvalni na dobroj suradnji i još jednoj uspješnoj poslovnoj godini. Pomno odabranim poklonom poželite mu sretne blagdane te učvrstite poslovni odnos, a ujedno promovirajte svoju tvrtku, proizvode i usluge.

Nudimo:

Cijena se odnosi na izradu poslovnih promotivnih poklona prema vašoj grafičkoj pripremi. Ukoliko nemate spremnu grafičku pripremu, mi ćemo je rado odraditi za vas. Popunite narudžbu, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku te odraditi pripremu prema uputama i istu vam poslati na autorizaciju prije same izrade. Cijena izrade grafičke pripreme je 100,00 kn + PDV.

Ukoliko imate dodatne potrebe svakako nam se javite na live chat podršku ili mailom na grafika@git.hr, a mi ćemo vam se javiti sa ponudom.

Za narudžbe iznad 500 kuna dostava je besplatna diljem Hrvatske.