Veliko nam je zadovoljstvo objaviti da se GIT uspješno kandidirao za sredstva EU, te ćete uskoro imati priliku vidjeti našu web stranicu o izradi reklama u novom ruhu. Naime, prijavili smo svoj projekt „Redizajn i modernizacija web stranice www.izrada-reklama.com s ciljem unaprjeđenja prezentacije i prodaje grafičkih usluga i proizvoda“ na natječaj „WWW vaučeri za MSP-ove“ kod KK.03.2.1.17.

Natječaj ima za cilj poboljšani razvoj i rast malih i srednjih poduzetnika na domaćim i stranim tržištima.
Projekt izrade i unapređenja nove web stranice za izradu reklama za GIT je od krucijalne važnosti. Za poslovanje svake tvrtke u današnje doba Internet je važna komponenta marketinga i vođenja poslova. Bez kvalitetne web stranice teško je biti prisutan na tržištu.

Zahvaljujući projektu, tvrtka će moći riješiti taj problem i biti prepoznatljivija i dostupnija korisnicima, budućim klijentima i novim zaposlenicima. Cilj je stvoriti web stranicu s integriranim modulom zapošljavanja i responzivnošću. koja će moći nositi i širiti poslovanje i konkurentnost tvrtke na tržištu.

Ukupna vrijednost projekta je 138.750,00 kn, a 75 % od tog iznosa pokriveno je sredstvima EU.
Projekt je započet sredinom 3. mjeseca, a smatramo da će se završiti sredinom 4. mjeseca 2019., iako rok koji smo dobili za provedbu iznosi godinu dana.

GIT se nalazi u jedinstvenom položaju kad je riječ o opravdanosti projekta, budući da svojom djelatnošću pomaže poslovanje i rast svojih klijenata. Po prirodi stvari, obzirom da naše usluge izrade reklama koriste ponajviše tvrtke da bi unaprijedile svoje poslovanje ili ga promovirale, projekt je sukladan cilju povećanja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva.
Projekt kreće s redizajnom web stranice i punjenjem dodatnih sadržaja (proizvodi, slike, opisi proizvoda), optimizacijom web stranice za tražilice (SEO), razvojem modula za online podršku, membership modul (omogućavanje online profila za korisnike) te uspostavljanje VPS hostinga. Slijedi prilagodba za mobilne telefone i tablete te razvoj modula za zapošljavanje usklađen s GDPR-om. Element promidžbe i vidljivosti proteže se kroz cijeli projekt, a kreće s objavom na stranicama tvrtke, koju ste upravo imali priliku čitati.

Ako želite znati više o ovoj temi, možete nam se obratiti na administracija@git.hr