Letak A4 Deplijan

Deplijan letak je jedan od najpopularnijih formata na tržištu. Riječ je o letku formata A4 koji se presavija na 3 dijela te stane u sdandardnu american kuvertu. Zbog toga je izuzetno praktičan, a ujedno zbog presavijanja daje mjesta za veliku količinu informacija. Deplijan letak se koristi u promociji svih vrsta proizvoda i usluga bez obzira na djelatnost.

Opis

Deplijan letak je jedan od najpopularnijih formata na tržištu. Riječ je o letku formata A4 koji se presavija na 3 dijela te stane u sdandardnu american kuvertu. Zbog toga je izuzetno praktičan, a ujedno zbog presavijanja daje mjesta za veliku količinu informacija.

Deplijan letak se koristi u promociji svih vrsta proizvoda i usluga bez obzira na djelatnost. Preporučamo obostrani print, a birati možete između printa na sjajni ili mat papir.

Inače, letci su jednostavan ali izuzetno funkcionalan prezentacijski alat. Koriste se kod prezentacije tvrtke, proizvoda ili usluga, a najčešće su namijenjeni za direktnu distribuciju prema potencijalnim kupcima. Omogućavaju kratku, jasnu i preglednu prezentaciju vaše poruke, točnije proizvoda ili usluga.

Odličan alat za informiranje potencijalnih kupaca na sajmovima, info punktovima i slično.

Izuzetno bitna stavka svakog letka je grafičko rješenje koje će privući pažnju kupca i zaintrigitati ga za ono što prodajete.

Cijena se odnosi na izradu letka prema vašoj grafičkoj pripremi. Ukoliko nemate spremnu grafičku pripremu, mi ćemo je rado odraditi za vas. Popunite narudžbu, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku te odraditi pripremu prema uputama i istu vam poslati na autorizaciju prije same izrade. Cijena izrade grafičke pripreme je 100,00 kn + PDV.

Ukoliko imate dodatne potrebe svakako nam se javite na live chat podršku ili mailom na grafika@git.hr, a mi ćemo vam se javiti sa ponudom.

Dodatne informacije

Količina

50, 70, 100, 200, 300, 1000, 1500, 2000, 3000, 5000

Tisak

4/4

Go to Top