Letak A5

Letak A5 format dimenzija 148×210 mm je jedan od najpopularnijih formata letaka čija namjena je potencijalnim kupcima prenijeti kratku i jasnu poruku, odnosno informirati ih o akcijama, popustima, rasprodajama, događajima, novootvorenim restoranima, kafićima i slično. Ujedno je jedna od najjeftinijih opcija te izuzetno pristupačna svim djelatnostima. Nudimo jednostrani i obostrani print, a birati možete između printa na sjajni ili mat papir.

Opis

Letak A5 format dimenzija 148×210 mm je jedan od najpopularnijih formata letaka čija namjena je potencijalnim kupcima prenijeti kratku i jasnu poruku, odnosno informirati ih o akcijama, popustima, rasprodajama, događajima, novootvorenim restoranima, kafićima i slično. Ujedno je jedna od najjeftinijih opcija te izuzetno pristupačna svim djelatnostima.

Nudimo jednostrani i obostrani print, a birati možete između printa na sjajni ili mat papir.

A5 letak predstavlja izuzetno efikasan alat za direktnu distribuciju potencijalnim kupcima ili jednostavno rješenje za slanje poštom.

Inače, letci su jednostavan ali izuzetno funkcionalan prezentacijski alat. Koriste se kod prezentacije tvrtke, proizvoda ili usluga, a najčešće su namijenjeni za direktnu distribuciju prema potencijalnim kupcima. Omogućavaju kratku, jasnu i preglednu prezentaciju vaše poruke, točnije proizvoda ili usluga.

Odličan alat za informiranje potencijalnih kupaca na sajmovima, info punktovima i slično.

Izuzetno bitna stavka svakog letka je grafičko rješenje koje će privući pažnju kupca i zaintrigitati ga za ono što prodajete.

Cijena se odnosi na izradu letka prema vašoj grafičkoj pripremi. Ukoliko nemate spremnu grafičku pripremu, mi ćemo je rado odraditi za vas. Popunite narudžbu, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku te odraditi pripremu prema uputama i istu vam poslati na autorizaciju prije same izrade. Cijena izrade grafičke pripreme je 100,00 kn + PDV.

Ukoliko imate dodatne potrebe svakako nam se javite na live chat podršku ili mailom na grafika@git.hr, a mi ćemo vam se javiti sa ponudom.

Dodatne informacije

Količina

100, 200, 300, 500, 1000, 1500, 2000, 3000, 4000, 5000

Tisak

4/4, 4/0

Go to Top