Letak American

Letak American dimenzija 210×100 mm je izuzetno praktičan zbog svog formata koji stane u standardnu american kuvertu te je idealan za distribuciju poštom, no često se koristi i kod direktne distribucije odnosno dijeljenja letaka na sajmovima, info punktovima i slično. Letak American se koristi u promociji svih vrsta proizvoda i usluga bez obzira na djelatnost. Preporučamo obostrani print, a birati možete između printa na sjajni ili mat papir.

Opis

Letak American dimenzija 210×100 mm je izuzetno praktičan zbog svog formata koji stane u standardnu american “kuvertu” te je idealan za distribuciju poštom, no često se koristi i kod direktne distribucije odnosno dijeljenja letaka na sajmovima, info punktovima i slično.

Letak American se koristi u promociji svih vrsta proizvoda i usluga bez obzira na djelatnost. Preporučamo obostrani print, a birati možete između printa na sjajni ili mat papir.

  • Inače, letci su jednostavan, ali izuzetno funkcionalan prezentacijski alat. Koriste se kod prezentacije tvrtke, proizvoda ili usluga, a najčešće su namijenjeni za direktnu distribuciju prema potencijalnim kupcima. Omogućavaju kratku, jasnu i preglednu prezentaciju vaše poruke, točnije proizvoda ili usluga.
  • Odličan alat za informiranje potencijalnih kupaca na sajmovima, info punktovima i slično.
  • Izuzetno bitna stavka svakog letka je grafičko rješenje koje će privući pažnju kupca i zaintrigitati ga za ono što prodajete.
  • Cijena se odnosi na izradu letka prema vašoj grafičkoj pripremi. Ukoliko nemate spremnu grafičku pripremu, mi ćemo je rado odraditi za vas. Popunite narudžbu, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku te odraditi pripremu prema uputama i istu vam poslati na autorizaciju prije same izrade. Cijena izrade grafičke pripreme je 100,00 kn + PDV.
  • Ukoliko imate dodatne potrebe svakako nam se javite na live chat podršku ili mailom na grafika@git.hr, a mi ćemo vam se javiti sa ponudom.
Go to Top