Stalak za reklame

kn80.00

Naručite stolni dvostrani stalak za cjenike, natpise, reklame, obavijesti. Stolni stalak za cjenike izrađen je od prozirnog pleksiglasa 3 mm debljine. Laserskim rezanjem pleksiglasa možemo izraditi stalak standardne dimenzije ili prema potrebi na zahtjevim klijenata. Na zahtjev kupaca moguće je izraditi i stalak za cjenike drugačijeg oblika i veličine te ga dodatno brendirati graviranjem ili PVC naljepnicom.

Nudimo vam izradu naljepnica prema vašoj želji – Full color, crno bijele varijante, prozirne, s ili bez okvira, na samoljepljivom papiru ili PVC foliji.

Opis

Kvalitetne PVC naljepnica A5 formata (210 x 148 mm) za VIDEO NADZOR je alat za obavještavanje klijenata i kupaca o samom video nadzoru.

Nudimo vam izradu naljepnica prema vašoj želji – Full color, crno bijele varijante, prozirne, s ili bez okvira, na samoljepljivom papiru ili PVC foliji.

Naljepnice izrađujemo digitalnim printom, laserskim izrezivanjem ili izrezivanje plotterom (način izrade ovisi o veličini naljepnice i količini željenog teksta), primnjenjive su za unutarnju i vanjsku primjenu.

Cijena se odnosi na izradu naljepnica prema vašoj grafičkoj pripremi. Ukoliko nemate spremnu grafičku pripremu, mi ćemo je rado odraditi za vas. Popunite narudžbu, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku te odraditi pripremu prema uputama i istu vam poslati na autorizaciju prije same izrade. Cijena izrade grafičke pripreme je 100,00 kn + PDV.

Ukoliko imate dodatne potrebe svakako nam se javite na live chat podršku ili mailom na grafika@git.hr, a mi ćemo vam se javiti sa ponudom.

Go to Top