Natpisna tabla A4 – gravura

Natpisna tabla je identifikacija koja predstavlja tvrtku, obrt, udrugu te je kao takva obavezna. Svaki od navedenih oblika poslovanja bi istu trebali imati istaknutu na ulazu i na vidljivu mjestu. Natpisne table za poslovne objekte, odvjetničke urede, galerije, lječničke ordinacije i dr. se izrađuju od graverske plastike.

Opis

Natpisna tabla je identifikacija koja predstavlja tvrtku, obrt, udrugu te je kao takva obavezna. Svaki od navedenih oblika poslovanja bi istu trebali imati istaknutu na ulazu i na vidljivu mjestu.

Natpisne table za poslovne objekte, odvjetničke urede, galerije, lječničke ordinacije i dr. se izrađuju od graverske plastike.

Nudimo izradu natpisne table formata A4 u zlatnoj ili srebrnoj boji sa crnom gravurom. Odabir oblika table i ukrasnog okvira te način postavljanja table odabirete sami.

Kod vrste postavljanja table (vidi galeriju) možete odabrati opciju bez ičega (tabla 1), pomoću vijaka (table 2,3,4,5) ili ljepljive trake (tabla 6). Uz naručenu natpisnu tablu 2,3,4,5 se isporučuju i vijci.

Podaci koji su obavezni za natpisnu tablu su sljedeći:

  • ime tvrtke, obrta, udruge ili ostalo
  • djelatnost obrta , ime i prezime vlasnika (oboje vrijedi samo za obrt)
  • puna adresa i sjedište
  • telefon, fax, matični broj, OIB, e-mail i sl. nije obavezno

Cijena se odnosi na izradu natpisne table formata A4 prema vašoj grafičkoj pripremi. Ukoliko nemate spremnu grafičku pripremu, mi ćemo je rado odraditi za vas. Popunite narudžbu, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku te odraditi pripremu prema uputama i istu vam poslati na autorizaciju prije same izrade. Cijena izrade grafičke pripreme je 100,00 kn + PDV.

Ukoliko imate dodatne potrebe svakako nam se javite na live chat podršku ili mailom na grafika@git.hr, a mi ćemo vam se javiti sa ponudom.

Dodatne informacije

Boja podloge

Srebrna, Zlatna

Količina

1, 2, 3, 4, 5

Go to Top