Plakat B2 format

Glavna funkcija plakata, bez obzira na njegov format, je zainteresirati i informirati. Plakat prenosi kratku, jasnu i konkretnu poruku o nekom događaju, filmu, koncertu, ali i tvrtki, proizvodu, akciji, uslugama i slično. B2 plakati (dimenzije 500x707mm) su jednostavan i funkcionalan prezentacijski alat, a namijenjeni su za direktnu distribuciju i preglednu prezentaciju vaše poruke, točnije proizvoda ili usluga.

Opis

Glavna funkcija plakata, bez obzira na njegov format, je zainteresirati i informirati. Plakat prenosi kratku, jasnu i konkretnu poruku o nekom događaju, filmu, koncertu, ali i tvrtki, proizvodu, akciji, uslugama i slično.

B2 plakati (dimenzije 500x707mm) su jednostavan i funkcionalan prezentacijski alat, a namijenjeni su za direktnu distribuciju i preglednu prezentaciju vaše poruke, točnije proizvoda ili usluga.

Izuzetno bitan faktor u prenošenju te kratke informacije jest dizajn plakata koji ne smije sadržavati previše elemenata već urazvnoteženu kombinaciju teksta, fotografije i sličnih motiva.

Cijena se odnosi na izradu plakata prema vašoj grafičkoj pripremi. Ukoliko nemate spremnu grafičku pripremu, mi ćemo je rado odraditi za vas. Popunite narudžbu, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku te odraditi pripremu prema uputama i istu vam poslati na autorizaciju prije same izrade. Cijena izrade grafičke pripreme je 100,00 kn + PDV.

Ukoliko imate dodatne potrebe svakako nam se javite na live chat podršku ili mailom na grafika@git.hr, a mi ćemo vam se javiti sa ponudom.

Go to Top