Plastične vizitke crne mat 90×50

Plastične PVC vizitke, vizit karte ili posjetnice upravo su ono što će vas izdvojiti od konkurencije. Moderne, elegantne i funkcionalne. Razmjenite osobne kontakt informacije brzo i sa stilom! Uz posjetnice, ove PVC kartice mogu biti i ID kartice, klubske i VIP kartice, plastične akreditacije, hotelske kartice…

Opis

Plastične PVC vizitke, vizit karte ili posjetnice upravo su ono što će vas izdvojiti od konkurencije. Moderne, elegantne i funkcionalne. Razmjenite osobne kontakt informacije brzo i sa stilom!

Uz posjetnice, ove PVC kartice mogu biti i ID kartice, klubske i VIP kartice, plastične akreditacije, hotelske kartice…

Crna mat PVC kartica
Tehnika tiska: digitalni tisak
Broj boja: neograničeno
Veličina posjetnica: standardna 90 x 50 mm, no moguće su izmjene prema vašim potrebama

Minimalna količina za jednu narudžbu je 100 komada, a print različitih posjetnica (s npr. različitim imenima) se ne zbraja.

Print obuhvaća ispis preko cijele površine kartice ili ispis samo potrebnih podataka (imena, serijskih brojeva, barkodova i slično).

Cijena se odnosi na izradu posjetnica prema vašoj grafičkoj pripremi. Ukoliko nemate spremnu grafičku pripremu, mi ćemo je rado odraditi za vas. Popunite narudžbu, a mi ćemo Vam se javiti u najkraćem mogućem roku te odraditi pripremu prema uputama i istu vam poslati na autorizaciju prije same izrade posjetnica. Cijena izrade grafičke pripreme je 100,00 kn + PDV.

Ukoliko imate dodatne potrebe svakako nam se javite na live chat podršku ili mailom na grafika@git.hr, a mi ćemo vam se javiti sa ponudom.

Go to Top