Plastične vizitke crne sjajne 90×50

Plastične PVC vizitke, vizit karte ili posjetnice upravo su ono što će vas izdvojiti od konkurencije. Moderne, elegantne i funkcionalne. Razmjenite osobne kontakt informacije brzo i sa stilom! Uz posjetnice, ove PVC kartice mogu biti i ID kartice, klubske i VIP kartice, plastične akreditacije, hotelske kartice…

Opis

Plastične PVC vizitke, vizit karte ili posjetnice upravo su ono što će vas izdvojiti od konkurencije. Moderne, elegantne i funkcionalne. Razmjenite osobne kontakt informacije brzo i sa stilom!

Uz posjetnice, ove PVC kartice mogu biti i ID kartice, klubske i VIP kartice, plastične akreditacije, hotelske kartice…

Crna sjajna PVC kartica
Tehnika tiska: digitalni tisak
Broj boja: neograničeno
Veličina posjetnica: standardna 90 x 50 mm, no moguće su izmjene prema vašim potrebama

Print obuhvaća ispis preko cijele površine kartice ili ispis samo potrebnih podataka (imena, serijskih brojeva, barkodova i slično).

Minimalna količina za jednu narudžbu je 100 komada, a print različitih posjetnica (s npr. različitim imenima) se ne zbraja.

Cijena se odnosi na izradu posjetnica prema vašoj grafičkoj pripremi. Ukoliko nemate spremnu grafičku pripremu, mi ćemo je rado odraditi za vas. Popunite narudžbu, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku te odraditi pripremu prema uputama i istu vam poslati na autorizaciju prije same izrade posjetnica. Cijena izrade grafičke pripreme je 100,00 kn + PDV.

Ukoliko imate dodatne potrebe svakako nam se javite na live chat podršku ili mailom na grafika@git.hr, a mi ćemo vam se javiti sa ponudom.

Go to Top