Upaljač s tiskom

Promotivni upaljači, odnosno upaljači sa tiskom su relativno povoljan, a zaista funkcionalan i popularan promotivni alat i poslovni poklon. Tisak na upaljače omogućuje široku vidljivost vašeg branda, tvrtke, usluga i proizvoda. Na upaljače možemo tiskati vaš logotip, naziv tvrtke, web stranicu, kontakt, slogan…

Opis

Promotivni upaljači, odnosno upaljači sa tiskom su relativno povoljan, a zaista funkcionalan i popularan promotivni alat i poslovni poklon. Tisak na upaljače omogućuje široku vidljivost vašeg branda, tvrtke, usluga i proizvoda.

Na upaljače možemo tiskati vaš logotip, naziv tvrtke, web stranicu, kontakt, slogan…

Nudimo jednobojan, dvobojan ili full color tiska na upaljače.

Cijena se odnosi na tisak na kemijske olovke prema vašoj grafičkoj pripremi. Ukoliko nemate spremnu grafičku pripremu, mi ćemo je rado odraditi za vas. Popunite narudžbu, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku te odraditi pripremu prema uputama i istu vam poslati na autorizaciju prije same izrade. Cijena izrade grafičke pripreme je 100,00 kn + PDV.

Ukoliko imate dodatne potrebe svakako nam se javite na live chat podršku ili mailom na grafika@git.hr, a mi ćemo vam se javiti sa ponudom.

Za narudžbe iznad 500 kuna dostava je besplatna diljem Hrvatske.

Go to Top