Tisak na bijele šalice

Na šalice tiskamo vaš logotip, slogan, fotografiju, tekst ili motiv po želji. Personalizirane šalice orginalan su i svevremenski poklon za blagdane, rođendane, godišnjice a ujedno mogu biti i odličan promidžbeni alat za reklamiranje vašeg brenda, tvrtke, proizvoda ili usluga.

Šalica je bijela izvana i iznutra, a otisak je dugotrajan i otporan. Šalice su zdravstveno i sanitarno ispitane te odobrene kao sredstvo za konzumaciju. Šalice su sigurne za pranje u perilicama suđa i korištenje u mikrovalnim pećnicama.

Opis

Na šalice tiskamo vaš logotip, slogan, fotografiju, tekst ili motiv po želji. Personalizirane šalice orginalan su i svevremenski poklon za blagdane, rođendane, godišnjice, a ujedno mogu biti i odličan promidžbeni alat za reklamiranje vašeg brenda, tvrtke, proizvoda ili usluga.

Šalica je bijela izvana i iznutra, a otisak je dugotrajan i otporan: Šalice su zdravstveno i sanitarno ispitane te odobrene kao sredstvo za konzumaciju. Šalice su sigurne za pranje u perilicama suđa i korištenje u mikrovalnim pećnicama.

Sve šalice su izrađene od keramike, volumena 3 dl, 11 oz, a pakirane su u zasebne kartonske kutijice.

Cijena se odnosi na tisak na šalicu prema vašoj grafičkoj pripremi. Ukoliko nemate spremnu grafičku pripremu, mi ćemo je rado odraditi za vas. Popunite narudžbu, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku te odraditi pripremu prema uputama i istu vam poslati na autorizaciju prije same izrade. Cijena izrade grafičke pripreme je 100,00 kn + PDV.

Ukoliko imate dodatne potrebe svakako nam se javite na live chat podršku ili mailom na grafika@git.hr, a mi ćemo vam se javiti sa ponudom.

 

Go to Top